Wat moet ik doen als mijn haar groen is na het verven?

Help, wat moet ik doen als mijn haar groen is na het verven? Deze vraag krijgen wij natuurlijk vaker als dames en heren kapper in Rotterdam.  Er zijn verschillende oorzaken waardoor een groene gloed in uw haar kan ontstaan. In dit artikel leest u waarom haar groen wordt en wij zorgen dat uw haarkleur weer naar wens wordt.

haar groen na blonderen

Wanneer worden uw haren groen?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor haren groen worden:

  • Uw haar is na het zwemmen groen geworden
  • U wilde uw haar ontkleuren, maar er kwam een groene gloed
  • Na het blonderen is uw haar groen uitgeslagen
  • Het haren verven is niet goed gegaan en de haren zijn nu groen
  • Na wassen met een bepaalde shampoo heeft u last van een groene gloed

Uw haar is groen na het zwemmen?

‘Mijn haar is groen na het zwemmen’ is een veelgehoorde klacht. Vooral mensen met poreus geblondeerd haar komen groen uit het zwembad. Uw haar is groen uitgeslagen door bijvoorbeeld chloor in het zwemwater. Om uw haar professioneel te herstellen zuren wij uw haar eerst af met speciale producten. Zo blijft uw haar beschermd en hoeft er geen stuk af.

Haar is groen geworden na ontkleuren

Uw haren groen geworden na ontkleuren? Groene gloed in uw haar onstaat als er niet op de juiste manier standaard drogist producten (ook dit zijn chemicaliën) worden toegepast. Bijvoorbeeld dosering van mengen, juiste tijd of manier van aanbrengen van de ontkleuring. Met professionele producten kunnen wij de groene gloed uit uw haar krijgen door weer kleur toe te voegen. Ook hier geldt dat elk haartype anders is en veel ervaring handig is.

Als uw haar een groene gloed na blonderen heeft

Heeft u last van een groene gloed na het blonderen? Ook bij geblondeerde groene haren kunnen wij u helpen. In dit geval is uw poreuze haar te ver doorgeslagen. Uw groene haar wordt door ons dan eerst grondig verzorgd, voordat wij de gewenste haarkleur inbrengen.

Uw haar groen na blond verven? Waarschijnlijk is uw haar teveel afgematteerd. In dit geval kunnen wij uw haar verzorgen en op kleur brengen.

Ook een oranje gloed in plaats van een groene gloed is mogelijk in uw haar na blonderen. Ook hier hebben wij een oplossing voor.

Als uw haar groen na het haren verven is geworden

Ook haar groen na bruin verven komt voor. Dit heeft te maken met een verkeerde verhouding en keuze van uw verf. Op basis van uw wensen bepalen wij samen met u de juiste behandeling om uw haar weer de gewenste kleur te laten krijgen.

Na het wassen met shampoo is uw haar groen geworden?

Uw haar groen na zilvershampoo te gebruiken komt eigenlijk nooit voor. Wel is het mogelijk dat uw haar blauw wordt na het gebruik van zilvershampoo. Uw haren wassen wij dan met een speciale spoeling om de blauwe gloed uit te wassen.

Hoe wordt groen haar weer normaal?

Om groen haar weer normaal te kleuren zijn er verschillende mogelijkheden. Eerst moet het haar worden verzorgd, omdat het bijvoorbeeld poreus is geworden.Een geschikte voorbehandeling kan bijvoorbeeld afzuren zijn.

Daarna wordt bepaald welke kleur over groen haar nodig is om de gewenste haarkleur te verven of herstellen. Dit kan een specialistische spoeling zijn of kleuren. In de meeste gevallen moet groen haar voorgepigmenteerd worden met rood om de groene gloed te verwijderen. Afhankelijk van de kleur groen en uw eigen haarkleur bepalen wij hoeveel pigment specifiek voor uw haar nodig is, een nauwkeurig klusje.

Conclusie

Samengevat kunt u een groene gloed in uw haar het beste laten behandelen door een specialist om verdere beschadiging van uw haar te voorkomen. Neem geen risico en voorkom erger.

Voor groen haar ontkleuren is veel ervaring nodig, laat ons u helpen en kom langs in de oudste kapsalon van Rotterdam. Wij helpen u snel met groen haar bijkleuren en uw haar tevens weer in de gewenste haarkleur krijgen!

Bel voor een afspraak of loop gewoon binnen