Ik zoek een kapper in Rotterdam Zuid

Mijn haren moeten geknipt worden, dus ik zoek een kapper in Rotterdam Zuid? Het antwoord heeft u gevonden, want Barth Haarmode in Rotterdam is gevestigd op de Wolphaertsbocht 95 in de wijk Charlois. De dames en heren kapsalon ligt tussen het Zuidplein en de Maastunnel achter de Dorpsweg in Rotterdam Zuid.

Bel 010 4293863 voor een afspraak of loop binnen

ik zoek een kapper in Rotterdam Zuid

Een kapper in de buurt zonder afspraak

Zoekt u een kapper in de buurt zonder afspraak? Bij Barth Haarmode kunt u zonder afspraak binnenlopen, omdat wij graag tijd voor u maken. En als u onverhoopt even moet wachten, krijgt u intussen een kopje koffie of thee.

Ik zoek een kapper in Rotterdam Zuid voor een nieuwe look

Bent u op zoek naar een nieuw kapsel, een andere kleur haar of de nieuwste haarproducten? Of zegt u: ‘Ik zoek een kapper in Rotterdam Zuid die me kan helpen kiezen welke kleur haar ik zal nemen.’ Vind u goed uitzien belangrijk, omdat u modebewust en gericht op alle nieuwe trends bent? In onze kapperszaak staat een team van enthousiaste kappers klaar om u deskundig te adviseren.

Oudste herenkapper in Rotterdam Zuid

Ook heren laat u knippen en scheren bij de oudste herenkapper in Rotterdam Zuid! Sinds 1903, meer dan 100 jaar, kunnen mannen onder andere hun baard laten trimmen, snor bijknippen en de haren laten knippen. Natuurlijk met een lekker bakje koffie en ook mogelijk zonder afspraak.

Waar zit een dameskapper in Rotterdam Charlois?

Op de vraag ‘waar zit een dameskapper in Rotterdam Charlois’ is het antwoord natuurlijk de Wolphaertsbocht 95. Zowel met als zonder afspraak kunt u bij Barth Haarmode uw haren laten behandelen.

Uw voordeel bij Barth Haarmode

  • Knippen zowel met als zonder afspraak
  • Professionele kappers
  • Gratis koffie en thee
  • Deskundig advies
  • Ouderwets betrouwbaar!

Uw haren worden gestyled met Goldwell haarproducten en Keune Haircosmetics!

Nooit meer een kapper zoeken in Rotterdam Zuid

Wilt u nooit meer een kapper zoeken in Rotterdam Zuid? Maak direct een vervolg afspraak zodat u geknipt bent. Zo voorkomt u dat u de volgende keer weer een Rotterdamse kapper zoekt!

Groetjes Sarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *